Marla of the Great Church

Description:

zie Character Sheet printout

Bio:

Marla is een jonge 19 jarig priesteres van Pelor. Ze is nog niet lang in dienst van the Great Church maar heeft toch al indruk in die kringen weten te maken door diverse duistere cultussen en demonisch getinte sekten aan het licht te brengen.

Dit succes heeft ze te danken aan natuurlijke interesse in de geschiedenis en symtomen van activiteit van demonen en doods-sekten.

Ongeveer een jaar geleden heeft ze een groep dorpelingen gesproken die beweerden dat een ze een kleine groep sekteleden heeft zien reizen richting Winterhaven. De hogepriester van deze groep zou een verziekt persoon zijn die de naam Karalel draagt.

Alle symptomen wijzen erop dat er in de buurt erg onheilige rituelen worden beoefend…

Net toen ze haar onderzoek wou verder zetten is ze gevangen genomen door een stam van nomadische Kobolds die blijkbaar de opdracht hebben gekregen haar naar een specifiek punt over te brengen.
Na een tijd, wat wel weken lijkt, van gevangenschap wordt haar lot gedeeld met dat van een group avonturiers…Na de ontsnapping is Marla de helden dankbaar voor de escorte naar Winterhaven. Ze vraagt de helden haar te helpen uitzoeken of er daadwerkelijk een doodscultus in de buurt is zo ja … die onverwijld met de grond gelijk te maken.

Marla of the Great Church

Journey Of The Fallen FreddyDeYucca