Eilian the Old

Oud vriendelijk boerke uit Winterhaven

Description:
Bio:

Eilian is een oud boerke wiens boerderij net buiten de dorpsomwalling ligt. Elke dag komt Eilian minstens éénmaal in de lokale Inn een pintje drinken, de laatste nieuwtjes vergaren en probeert hij alle nieuwe gezichten te betrekken in zijn , al dan niet interessante, gesprekken. Als je een goeie gesprekspartner blijkt te zijn, maak je zelfs kans op een traktatie van deze oude rakken!

Helaas lijkt Eilian de laatste tijd nogal bedrukt, verwaarloost hij meer en meer zijn velden en geeft zelfs minder aandacht aan het reilen en zijlen van het dorp.

De PC’s hebben de reden achter dit abnormaal gedrag kunnen achterhalen!
Eilian voelt zicht wreed schuldig omdat hij zijn vriend en werkmakker “Duouven Stahll” heeft opgezet voor een avontuurlijke reis te maken, als gevolg van wéér één van zijn wilde verhalen. Zijn vriend is vertrokken maar is nu al een week niet meer gezien …
Het verhaal, niet meer dan een legende, ging over een oude drakenclan, gevestigd in de buurt. Nu zou het niet veel meer zijn dan een dampige poel met overblijfselen van de laatste drakenheerser. Echter! Volgens de legende liggen niet alleen de oude botten van de draken daar begraven maar ook een heuse schat aan voorwerpen. De persoon die deze schat vindt zou naast de rijkdom ook nooit geen tegenspoed in zijn leven meer kennen.

Eilian the Old

Journey Of The Fallen FreddyDeYucca